Kruxi ry.
Etusivu | Maksuinfo | Vakuutus ja tapaturmat | Liittyminen | Junnut | Varustevuokraus ja kerhon boulder | Rekisteri ja viitemaksut | Hallituksen yhteystiedot | Topot | Galleria

Vakuutustiedot ja ohje vahinkotapahtumaan liittyen

Vakuutus ja vahinkotapahtumat
Kerhon jäsenillä on voimassa OP-Pohjolan Sporttiturva-ryhmävakuutus Suomen Kiipeilyliiton kautta. Vakuutuksesta ei ole saatavissa erillistä vakuutuskorttia.

Vahinkotapauksessa vakuutettu todistaa vakuutuksen voimassaolon (SKIL) jäsenseuralle maksetun jäsenmaksun tositteella/kuitilla.
Jäsenet voivat käyttää korvattavan vahingon sattuessa OP-sairaaloiden palveluja - näissä koko hoitoketju on samassa paikassa. OP sairaalassa jäsenyyden voimassaolo pääsääntöisesti riittää hoidon maksuksi huomioiden vakuutusehtojen mukaisen omavastuun. OP Sairaaloita on Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Muissa hoitopaikoissa pääsääntöisesti joutuu ensin itse maksamaan kulut, ja jälkeenpäin sitten anotaan kuluja takaisin OP:ltä, jollei OP:n ja hoitopaikan välillä muuta erikseen tapauskohtaisesti sovita.

Vakuutuksen tunnistetiedot: Suomen Kiipeilyliitto Ry Sporttiturva Vakuutusnumero 06-21880. Vakuutusehdot L1801, voimassa kiipeilytilanteissa koti- ja ulkomailla.

Vakuutusyhtiö tarkistaa jäsenmaksukuitin lisäksi usein henkilön kuulumisen Kiipeilyliiton vakuutukseen kerhon puheenjohtajalta, koska vakuutusyhtiöllä ei ole itsellään ajan tasalla olevaa jäsenrekisteriä käytettävissään, joten myös kerhon pj:n yhteystiedot on hyvä olla mukana (Juha Jonsson, 050-3725926, juha.jonsson@gmail.com).

HUOM! OP:n kiipeilyyn tarkoitettu Sporttivakuutus on lähinnä kotimaan ja lyhyiden ulkomaan reissujen sporttikiipeilyyn tarkoitettu vakuutus. Jos sinulla on suunnitteilla kolmea kuukautta pidempi matka tai vuorioloissa kiipeilyä, niin kannattaa ottaa tätä varten matkavakuutus tarvittavilla kiipeilylisillä. Vakuutus on toki huomattavasti kalliimpi kuin pelkkä Sporttiturva mutta korvaa kotiovelta kotiovelle ilman euromääräistä ylärajaa ja pitää sisällään niin tapaturmat kuin sairaudetkin.

Tutustu tarkkaan Kiipeilyliiton vakuutuksen tuoteselosteeseen ja arvoi, tarvitsetko lisävakuutusta. Tarvittaessa käy lähimmässä OP:ssa pyytämässä tarjous.

Vakuutuksen ehdot ovat seuraavat vuonna 2019: (ohessa vakuutusseloste 2019).
Insurance conditions, year 2019: (along with the insurance statement 2019).

OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi.
Lisätietoja sivulta op.fi ja Pohjola Sairaaloiden terveysmestarilta. Vahinkotilanteessa suositetaan ottamaan yhteyttä Pohjola Sairaalan Terveysmestariin, joka antaa ohjeet kuinka edetään. Terveysmestarin tavoittaa joko puhelimitse numerosta 0100 5225 (eli +358 100 5225) tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta.