Kruxi ry.
Etusivu | Maksuinfo | Vakuutus ja tapaturmat | Liittyminen | Junnut | Varustevuokraus ja kerhon boulder | Rekisteri ja viitemaksut | Hallituksen yhteystiedot | Topot | Galleria

Aikuisten maksut ja maksaminen vuonna 2019

Vuoden 2019 aikuisten jäsenmaksulaskun voi tulostaa rekisteri-sivulta 1.1.2019 alkaen, jos jäsentiedot löytyvät vielä rekisterissä (rekisterissä on vain jäsenmaksuvuoden ja edeltävän vuoden jäsenmaksun maksaneiden tietoja), muuten täytyy anoa uudelleen jäsenyyttä.

Jäsenmaksu on aina kalenterivuosikohtainen, joten ÄLKÄÄ MAKSAKO VUODEN 2019 JÄSENMAKSUA ETUKÄTEEN VUONNA 2018!

Jäsenmaksu on 85 euroa vuonna 2019 aikuisjäseniltä. Sen lisäksi kaikkien aikuisjäsenien on maksettava 10 euron liittymismaksu, paitsi jos myös vuoden 2018 jäsenmaksu (tai kannatusjäsenmaksu) on maksettuna ja vuoden 2019 jäsenmaksu maksetaan 31.1.2019 mennessä.

Jäsenmaksu sisältää kansallisen kattojärjestön SKIL:n jäsenmaksun ja kiipeilyvakuutuksen, jonka sisältö kuvataan erikseen tällä sivulla.

Jos on varsinaisena jäsenenä jossakin muussa SKIL:iin kuuluvassa jäsenyhdistyksessä ja haluaa silti hyödyntää Kruxin paikallisedut, niin voi maksaa myös pelkän kannatusmaksun, joka on 26 euroa. Kannatusjäsenyyden lisäksi on maksettava liittymismaksu kuten edellä.

Kruxin oman boulderin kalenterivuosikohtainen käyttömaksu, joka sisältää bouldertilan avaimen, on 55 euroa koko vuodelta, tai 32 puolelta vuodelta (1.1-30.6 tai 1.7-31.12). Bouldermaksun maksaneiden on lisäksi maksettava kerhon jäsenmaksu ja liittymismaksu em. tavalla. Kun maksut on maksettu, niin boulderin avain lähetetään sinulle postissa heti, kun maksu näkyy tilillä. Jos avainta ei kuitenkaan kuulu, niin tiedustele sitä puheenjohtajalta. Kun maksettu avainkausi päättyy, niin avain on palautettava kerhon boulderilla olevaan vihreään postilaatikkoon ehdottomasti seuraavan kuukauden aikana, jollei maksa saman tien uutta avainmaksua. Avainta ei saa pitää itsellään jemmassa mahdollista tulevaa käyttöä varten.

HUOM! Kruxi-alennuksen Kiipeilypalatsilla ja Bouldertehtaalla saa vain voimassa olevaa Kruxin jäsenmaksua vastaan. Samoin Kruxin boulderilla ei saa käydä, jollei meneillään olevan kauden boulderin avainmaksu ole maksettuna. Boulderin lukon luvaton käyttö/käyttöyritys näkyy valvontatietokoneesta, ja se oikeuttaa korotetun boulderin avainmaksun perimiseen jälkikäteen.

Kerhon jäsenanomuksen voi jättää Liittyminen-välilehdeltä.

Kun sinut on hyväksytty kerhon jäseneksi, voit tarkistaa tietosi ja tulostaa viitemaksulaskun Rekisteri ja viitemaksut-välilehdeltä.