Kruxi ry.
Etusivu | Maksuinfo | Vakuutus ja tapaturmat | Liittyminen | Junnut | Varustevuokraus ja kerhon boulder | Rekisteri ja viitemaksut | Hallituksen yhteystiedot | Topot | Galleria

Jäsenmaksut ja maksaminen vuonna 2023

Vuoden 2023 aikuisten jäsenmaksulaskun voi tulostaa rekisteri-sivulta 1.1.2023 alkaen, jos jäsentiedot löytyvät rekisterissä (rekisterissä on vain jäsenmaksuvuoden ja edeltävän vuoden jäsenmaksun maksaneiden ja jäsenyyttä anoneiden tietoja).

Jäsenmaksu on aina kalenterivuosikohtainen ja se on 92 euroa vuonna 2023 aikuisjäseniltä. Sen lisäksi kaikkien aikuisjäsenien on maksettava 10 euron liittymismaksu, paitsi jos myös vuoden 2022 jäsenmaksu (tai kannatusjäsenmaksu) on maksettuna ja vuoden 2023 jäsenmaksu maksetaan 31.1.2023 mennessä.

Jäsenmaksu sisältää kansallisen kattojärjestön SKIL:n jäsenmaksun ja kiipeilyvakuutuksen, jonka sisältö kuvataan erikseen toisella sivulla.

Jos on varsinaisena jäsenenä jossakin muussa SKIL:iin kuuluvassa jäsenyhdistyksessä ja haluaa silti hyödyntää Kruxin paikallisedut, niin voi maksaa myös pelkän kannatusmaksun, joka on 28 euroa. Kannatusjäsenyyden lisäksi on maksettava liittymismaksu kuten edellä.

Kruxin oman boulderin kalenterivuosikohtainen käyttömaksu, joka sisältää bouldertilan avaimen, on 65 euroa koko vuodelta, tai 38 puolelta vuodelta (1.1-30.6 tai 1.7-31.12). Bouldermaksun maksaneiden on lisäksi maksettava kerhon jäsenmaksu ja liittymismaksu em. tavalla. Kun maksut on maksettu, niin boulderin avain lähetetään sinulle postissa heti, kun maksu näkyy tilillä. Jos avainta ei kuitenkaan kuulu, niin tiedustele sitä puheenjohtajalta. Kun maksettu avainkausi päättyy, niin avain on palautettava kerhon boulderilla olevaan vihreään postilaatikkoon ehdottomasti seuraavan kuukauden aikana, jollei maksa saman tien uutta avainmaksua. Avainta ei saa pitää itsellään jemmassa mahdollista tulevaa käyttöä varten.

HUOM! Kruxi-alennuksen Kiipeilypalatsilla, Bouldertehtaalla tai Kaarinan K2-keskuksessa saa vain voimassa olevaa Kruxin jäsenmaksua vastaan. Samoin Kruxin boulderilla ei saa käydä, jollei meneillään olevan kauden boulderin avainmaksu ole maksettuna. Boulderin lukon luvaton käyttö/käyttöyritys näkyy valvontatietokoneesta, ja se oikeuttaa korotetun boulderin avainmaksun perimiseen jälkikäteen.

Kerhon jäsenanomuksen voi jättää Liittyminen-välilehdeltä.

Kun sinut on hyväksytty kerhon jäseneksi, voit tarkistaa tietosi ja tulostaa viitemaksulaskun Rekisteri ja viitemaksut-välilehdeltä.

*********

Kerhoon voi liittyä jäseneksi myös alle 18 v ikäinen juniori, joka ei ole mukana kerhon ohjatussa junioritoiminnassa, jos hän omaa muuten riittävät taidot kiipeilyyn ja kiipeilee käytännössä kiipeilytaidot omaavien huoltajiensa valvonnassa. Tällöin hän voi tulostaa viitemaksulomakkeen aikuisten tavoin ja merkitsee maksettavaksi maksuksi jäsenmaksun (ja tarvittaessa myös liittymismaksun, jos edeltävän vuoden maksua ei ole maksettuna, tai maksaa kuluvan vuoden maksun vasta tammikuun jälkeen). Vaikka jäsenmaksuksi ehdotetaan automaattisesti aikuisten jäsenmaksua eli 92 euroa vuonna 2023, niin sen sijaan maksakaa tällöin jäsenmaksuna 69 euroa.

Kerhon boulderin avainmaksu on mahdollista maksaa myös, jos on vähintään 13-vuotias ja sitoutuu noudattamaan samoja boulderin käyttösääntöjä kuin aikuiset.

Kerhon junnutoiminnassa mukana olevien maksut selviävät erilliseltä junnut-sivulta.