Kruxi ry.
Etusivu | Maksuinfo | Vakuutus ja tapaturmat | Liittyminen | Junnut | Varustevuokraus ja kerhon boulder | Rekisteri ja viitemaksut | Hallituksen yhteystiedot | Topot | Galleria

Kerhon oma boulder

Yhdistyksen oma bouldersali sijaitsee Turun Urheilupuiston Betaniankadun puoleisessa päädyssä, nyppylän päällä olevassa vanhassa valkoisessa puutalossa.

ESITTELYVIDEO aukeaa tästä.

Kerhon boulderilla saa käydä harjoittelemassa kellon ympäri eli aukioloajat ovat 24/7 ! Annetaan naapurille kuitenkin yörauha, joten ylimääräistä meteliä on vältettävä yöaikaan. Täten uusia reittejä ei tehdä / reittejä ei pureta klo 21-08 välisenä aikana.

Jokaisen paikalle tulevan jäsenen kuuluu aina erikseen vetää omalla avaimellaan ovi auki, jotta oven lukulaite rekisteröi kaikki boulderin käyttäjät. Käyntikertoja ei voi maksaa kertamaksuina tms, vaan pelkästään vuoden tai puolen vuoden mittaisina avainmaksuina. Avainten käyttöä valvotaan lokijärjestelmän kautta.

Usein on kiva pitää Boulderin ikkunat avoinna kiipeilyn ajan. Kiipeilyn loputtua ne on kuitenkin syytä sulkea, jos muita kiipeilijöitä ei jää salille, eli viimeinen paikaltapoistuja on velvollinen sulkemaan ikkunat. Kutsumattomat vieraat ja sade tulee helposti sisälle auki jätettyjen ikkunoiden kautta.

Boulder on siis tarkoitettu vain boulderin avainmaksun maksaneiden jäsenten kiipeilykäyttöön ja sinne ei saa päästää kiipeilemään kerhon ulkopuolisia henkilöitä, ei edes perheenjäseniä. Ainoastaan alle 10 v ikäiset lapset voivat tulla ilmaiseksi huoltajiensa mukana ja he ovat paikalla huoltajiensa vastuulla.

Jos haluat näyttää tilaa jollekin ulkopuoliselle, niin pyydä siihen lupa kerhon pj:ltä tai bouldervastaavalta. Tilojen näyttäminen ei tarkoita kuitenkaan kiipeilylupaa, joten jos haluat kiipeillä sellaisen tuttavasi kanssa, joka ei ole maksanut kerhon bouldermaksua eikä ole sellaiseen halukas, niin suosittelemme käymistä Bouldertehtaalla.

Kerhon kahvipiste on avainmaksun maksaneiden jäsenten vapaassa käytössä.

Tiloissa ei yövytä eikä biletetä.| Karttalinkki |

Varustevuokraus

Tuote: Yht: Hinta kpl:
Crashpad (Old-1 ja Old-2) 2 kpl 1,00 eur vrk
Crashpad (2018-3 ja 2018-4) 2 kpl 1,50 eur vrk
Crashpad (2020-5 ja 2020-6) 2 kpl 1,50 eur vrk
Ohut Crashpad (2020-7 ja 2020-8) 2 kpl 0,50 eur vrk
HUOM! Jos Otat Crashpadin 3, 4, 5 tai 6, niin saat samaan hintaan ottaa lisäksi joko Crashpad 7 tai 8, joka mahtuu kulkemaan ison Crashpadin sisällä.
Kaikkien Crashpadien maksimivuokrausaika on 9 vrk kerrallaan !
Kypärä visiirillä1 kpl 1,00 eur vrk
Kahdeksikko 6 kpl 1,00 eur vko
Ruuvisulkkarit 8 kpl 1,00 eur vko
Grigri 1 kpl 2,00 eur vko
Portaledge 1 kpl 20,00 eur vko
Jäähakut tai -raudat useita 1 eur vrk
6 eur vko
Jääkiipeilykengät koko 36,38,2x39,41,42,43,44,45 1 eur vrk
6 eur vko
Jääruuvi 4 kpl 0,50 eur vrk
Piipperi 1 kpl 5 eur vko
Sondi 5 kpl 2,00 eur vko

Kaikkia vuokrattavia välineitä säilytetään kerhon boulderilla ja vuokrataan kerhon varustevuokrauksesta vastaavien hallituksen jäsenien toimesta.

Jatkoja, slingejä, köysiä tai tavallisia kypäriä EI vuokrata. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Varustevuokrauksesta vastaa bouldervastaava. (ks. viralliset -sivulta)

HUOM !
Vuokrat on maksettava ennen varusteiden luovuttamista. Voit maksaa joko käteisellä bouldervastaavalle, tai boulderilla olevaan hallitus-postilaatikkoon tai tilisiirtona Kruxin tilille. Merkitse varauksesi pukuhuoneessa roikkuvaan listaan. Varusteet luovutetaan lainaajalle vasta kun maksusta on sovittu.

Huom! Kerhon varusteita vuokrataan vain kerholaisille!!!